Shqipëri

Colors: Purple Color

Mbi 70 mijë familje përfitojnë që nga muaji prill nga vendimi i fundit i qeverisë për dyfishimin e ndihmës ekonomike dhe pagesës së papunësisë.

Vendimi është publikuar tashmë në Fletoren Zyrtare dhe parashikon që të gjithë personat që punojnë në biznese të vogla që nuk e kalojnë xhiron vjetore prej 14 mln lekësh do të përfitojnë një pagë  minimale prej 26mije lekësh.

Ish-kryeparlamentarja Jozefina Topalli, ka dhënë një mesazh për të gjithë shqiptarët në këtë kohë të vështirë kur po përballemin me virusin vdekjeprurës. Topalli ka postuar një foto familjare ku shfaqet së bashku me të ëmën dhe nipin e saj përmes së cilës bën thirrje për të gjithë qytetarët që të ruajnë veten në këtë situatë tragjike.

Flash Lajme

Më të lexuarat