Sipas njoftimeve më të fundit po grumbullohen për tu nisur me mijëra protestues drejt Tiranës nga të gjitha rrethet e vendit.

Në Shkodër kanë planifikuar të nisen drejt kryeqyteteit 3600 veta, të thonë në degët e PD dhe LSI.Po kështu dhe nga Tropoja, Kukësi e Saranda kanë filluar grumbullimet për linjat e planifikuara të autobuzave drejt Tiranës.

Kjo do të jete protesta e 7 kombëtare e opozitës dhe pritet një pjesmarrje masive e qytetarëve të revoltuar ndj qeverisë Rama.

Flash Lajme

Më të lexuarat