Policia italiane ka vazhduar, në qytet dhe në provinca, aktivitetin për të luftuar krimin dhe kërkimin e subjekteve që marrin dënime me burg.

Mediat fqinje shkruajnë se një shtetas shqiptar Adrian Kamberaj, i dënuar në Shqipëri në vitin 1981 me 2 vjet dhe 3 muaj burg

Gjithashtu është arrestuar Dumitru Marian Geanin, i lindur në Rumani në vitin 1990 dhe i pastrehë.

Rumuni kishte marrë një urdhër arresti evropian për pjesëmarrje në një organizatë kriminale.

Ndërkohë policia është duke vijuar punën për arrestimin e shtetasve të tjerë që qëndrojnë në Itali në kundërshtim me ligjin.

Flash Lajme

Më të lexuarat