Sot Tritan Shehu ishte në Tepelenë dhe zonën e Përmetit duke protestuar dhe tentuar ti bllokojnë udhën kryeministrit Rama qe po vazhdon takimet në Përmet.

Në një moment kur situata është konflikt ar mes palëve, dhe kur disa tepelenas te rijnë janë orvatur te afrohen për te hedhur Tritanin ne lumin me gjithë rroba, ka kaluar krye bashkiaku tepelenas Termet Peci.

– Hajde Tani të jap një kafe ka folur Tërmeti- se këtej është uji shumë i ftohte dhe nuk e duron. Dhe pasi ka marrë përgjigje negative nga Shehu ka shtuar: Këtej nuk behet preshi, por kujdes lumin!

Flash Lajme

Më të lexuarat