Në fjalën e tij, drejtori i Përgjithshëm Policië, Ardi Velia tha se ky investim ka kushtuar 45 mln lekë dhe është shumë i rëndësishëm sepse i paraqet një “fytyrë” të re për qytetarët që hyjnë në Shqipëri.

“Në këtë kontekst investimi në infrastrukturë është më se e domosdoshme për të krijuar një impakt pozitiv për ata që vijnë në vendin tonë. Ky investim 45 mln lekë nga buzheti i shtetit. Tashmë ka një objekt bashkëkohor, ku krahas zyrave siguron edhe ambiente të qëndrimit të qytetarëve. Investim i dytë i këtyre përmasave brenda 2 vitesh, pas asaj të Morinës”, tha Veliu.

Flash Lajme

Më të lexuarat