OSHEE njofton se në dy ditët në vijim, në datat 2 dhe 3 gusht për shkak të rikonstruksionit të kabinave do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona.

Ndërprerja do të vijojë që nga orët e paradites, deri në orët e pas drekës.

Njoftimi i plotë

Për shkak të punimeve për rikonstruksionin e kabinave, në datat 2 dhe 3 gusht do të stakohet energjia në disa zona në Tiranë

2 gusht

09:00-16:00

rruga e Dibrës, pranë Spitalit “Nënë Tereza”, rruga “Don Bosko”, rruga “At Zef Pëllumbi”

23:00-05:30

rruga “Jorgo Plaku”, pranë rrugës “5 Maji”

09:00 deri 15:00

rruga e Barrikadave, pranë Shkollës “Sami Frashëri”, zona tek Kthesa e Kamzës, rruga “Ferit Xhajko”, përballë ish Restorant Durrësit

3 gusht

09:00-16:00

rruga “Jorgo Plaku”, pranë rrugës “5 Maji”, rruga “Ferit Xhajko”, rruga “Omer Nishani”

9:00 deri 15:00

rruga “Siri Kodra”,  rruga “Reshit Petrela”, rruga “Mahmut Xhelili”

Flash Lajme

Më të lexuarat