Kryeministri Edi Rama para se të vinte në pushtet dha një sërë premtimesh të ndryshme. Midis tyre si shëndetësia falas, kushte më të mira në arsim, por edhe se shqiptarët më në fund do të merrnin atë drejtësi që u ishte mohuar përgjatë viteve.

Por ai dha edhe premtime për ushtarakët. Së fundmi njëri prej tyre i ka komentuar kryeministrit Edi Rama dhe i thotë se ai nuk e ka mbajtur një premtim që ka dhënë.

Ushtaraku në komentin e tij mes të tjerash shkuan: 

Na mblodhe tek 15 kateshi, para se të merrje pushtetin ne vitin 2013 na the neqofte se do vijme ne pushtet do te shfuqiz aktin normativ qe nxorri Saliu.

Më tej ai thotë se edhe pse është viti 2019, asgjë nuk është bërë për ushtarakët dhe se shumë prej tyre janë duke u endur dyerve të gjykatave.

E si përfundim mund të thuhet se edhe vetë socialistët dhe ata që besuan tek Rama dhe i dhanë votën, po e pranojnë hapur se ai nuk i ka mbajtur premtimet  e dhëna.

Flash Lajme

Më të lexuarat