Arben Kashahu do të jetë Sekretari i ri për Marrëdhëniet me Jashtë në Partinë Demokratike.

Zyra e shtypit të PD komunikoi emrin e ri të përzgjedhur nga kryedemokrati Basha, pas dorëheqjes nga kjo detyrë e Gerti Bogdanit.

“Duke vlerësuar angazhimin e Bogdani për të forcuar lidhjet e Partisë Demokratike me partitë simotra, me PPE dhe me organizatat rinore të qendrës së djathtë europiane, Basha thekson se kontributi i zotit Bogdani do të vazhdojë të jetë i rëndësishëm në sfidat që Partia Demokratike ka përpara për Shqipërinë si Europa.

Në detyrën e Sekretarit për Marrëdhëniet Ndërkombëtare të Partisë Demokratike, Kryetari Basha ka emëruar Arben Kashahu, i njohur nga profesionistët e fushës së marrëdhënieve ndërkombëtare si drejtues i suksesshëm i ekipit negociator për Marrëveshjen e Stabilizim Asociimit mes qeverisë shqiptare dhe Bashkimit Europian.

Kashahu është në profesion jurist dhe pas përvojës 5 vjeçare si drejtues i lartë në Ministrinë e Integrimit, ka punuar në disa organizata dhe shoqëri ndërkombëtare”, sqaron zyra e shtypit e PD-së.

Flash Lajme

Më të lexuarat