Çmimet e apartamenteve në kryeqytet kanë ndjekur një trend rritës nga viti në vit, duke bërë që të kushtojnë më shumë për xhepat e qytetarëve dhe në shumë raste të jenë të papërballueshme.

Këtë fakt e konfirmojnë agjencitë e shit-blerjeve të pronave, ku shpjegojnë edhe arsyet.

Sa i takon transaksioneve, sezoni veror ka pasur lëvizje për shkak edhe të emigrantëve, por jo një bum shitjesh, ndërsa pritet që muajt e ardhshëm të jenë më të frytshëm.

Pjesa më e madhe e transaksioneve kryhen me kredi, për shkak të vlerave të konsiderueshme që kapin, ndërsa një shqetësim i vazhdueshëm mbeten pronat e pahipotekuara.

SCAN

Flash Lajme

Më të lexuarat