Kanë mjaftuar pak minuta reshje shiu që Lezhës ti kthehet problemi i përhershëm, përmbytjet.

Pamjet në video vijnë nga blloku “11 Janari” dhe bulevardi “Gjergj Fishta”. Rrugët në këto lagje u bënë të pakalueshme për këmbësorët, ndërsa makinat qarkullonin me vështirësi.

Flash Lajme

Më të lexuarat