Ditën e nesërme OSHEE njofton se do të ndërpritet energjia elektrike në disa zona, për shkak të punimeve që po kryhen për rikonstruksionin e kabinave.

Njoftimi i OSHEE:

Stakimet e datës 1 tetor

Për shkak të punimeve që po kryhen për rikonstruksionin e kabinave, më 1 tetor do të stakohet energjia ⚡️ në disa zona?

09.00-15.00

Pjesërisht rruga “Hoxha Tasim”✔️

09:00-14:00

Pjesërisht rrugët “Sami Frashëri”, “Brigada VIII“ tek pallatet Agimi, “Muhedin Llagani” dhe “Sali Butka”, pranë parkut të Ministrisë së Brendshme✔️

09:00-12:00

Pjesërisht rrugët “Nikolla Tupe” dhe “Sami Frashëri”, pranë sheshit “Uillson”✔️

11:00-13:00

Pjesërisht rrugët “Nikolla Tupe” dhe “Dëshmorët e 4 Shkurtit”✔️

14:00-16:00

Pjesërisht rrugët “Nikolla Tupe” dhe “Vaso Pasha”✔️

10:00-12:00

Pjesërisht rruga “Brigada VIII”✔️

10:00-11:00

Zona tek shinat e trenit, pas QTU

Rrugët “Bashkim SHkurti” dhe “Skender Kalenja”✔️

Flash Lajme

Më të lexuarat