Kuvendi ka votuar kandidaturat për anëtarin e Gjykatës Kushtetuese. Me shumicë votash, janë miratuar dy anëtaret e reja të Gjykatës Kushtetuese. Elsa Toska dhe Fjona Papajorgji kanë marrë shumicën e votave në Parlament.

Me 105 vota pro, 2 kundër dhe 9 abstenim, kandidatja e propozuar nga KED është shpallur anëtare e Gjykatës Kushtetuese. Nga ana tjetër, me 105 vota pro, 3 kundër dhe 8 abstenim është votuar edhe Fiona Papajorgji.

Flash Lajme

Më të lexuarat