Një grup inxhinierësh shqiptaro-amerikanë të rinj e të talentuar, pjesëtarë të shoqatës së arkitektëve, mbërritën dje në Shqipëri për t’iu bashkuar punës së gjithanshme për vlerësimin e dëmeve të tërmetit të 26 nëntorit dhe kthimin e qyteteve më të dëmtuara në jetën normale.

Pjesëtarët e grupit janë inxhinierët Sokol Huta, Kreshnik Zalli, Malivin Ndoci, Ediant Martinaj, Ilir Dulaj dhe Delin Bixha.

Flash Lajme

Më të lexuarat