Zbardhet takimi mes ambasadores së SHBA-ve Juri Kim dhe ministres së Financave dhe Ekonomisë Anila Denaj. “Rritja e investimit të huaj të drejtpërdrejtë në Shqipëri” ishte tema kryesore e takimit mes dy zyrtareve të larta.

Sipas njoftimit nga ambasada amerikane, Ambasadorja Kim dhe Ministrja Denaj diskutuan se si transparenca dhe lufta ndaj korrupsionit janë thelbësore për të ndihmuar Shqipërinë në rritjen e investmeve të huaja, krijimin e më shumë mundësive të punësimit dhe ecjes drejt të ardhmes së saj si një vend anëtar në Bashkimin Europian.

Tags:Anila DenajJuri Kim

Flash Lajme

Më të lexuarat