Rrjeti social ‘Twitter’ i ka dhënë një goditje të rëndë propagandës së presidentit të Serbisë, Aleksander Vuçiç dhe partisë së tij.

Pas një hetimi të bërë përgjatë fundit të vitit të kaluar është vërejtur një aktivitet i koordinuar i gati 10 mijë llogarive në “Twitter” që bënin propagandë për Aleksander Vucicin dhe partinë e presidentit serb.

Gjithsej 8 558 llogari të cilat i kanë shërbyer Vuçiç janë fshirë nga rrjet social. Lajmin e ka konfirmuar vetë “Twitter Safety”.

Tags:Twittervucic

Flash Lajme

Më të lexuarat