Pamje të rralla janë publikuar sot në bregdetin shqiptar. Në këto foto duket qartë peshkaqen i vrarë në bregdetin e Durrësit.

Kjo nuk është hera e parë që shohim specie të rralla në bregdetin tonë.

Peshkaqeni u zbulua rastësisht nga disa pushues të rastit.

Nga fotot ai duket i lidhur me spango tek bishti, e mendohet mund të ketë rënë rastësisht në rrjetat e peshkatarëve dhe më pas të jetë vrarë.

Tags:Durrespeshkaqen

Flash Lajme

Më të lexuarat