Ministri i turizmi Blendi Klosi poston foton e mëposhtëme me shënimin: E jashtëzakonshme!

Burimet pranë stafit të notarëve tregojnë se ministrin e mori një dallgë e madhe, por Fevziu e shpëtoi ministrin e Ramës se …

Megjithatë nga stafi i ministrit të turizmit (edhe i detrave), sqarojnë se dallga nuk ishte aq e madhe sa thuhet, diku te 5 metra e lartë.

Blendi Fezviu njihet si notar profesionist, sikurse dhe një turist që ka vizituar pothuaj çdo shtet të botës. I ka mbetur vetëm planeti Mars, por siç parashikohet në vitin 2030 do jenë fluturimet e para për në planetin e kuq, ku me siguri Fevzo do jap emisionin “Opinion” nga Marsi.

Flash Lajme

Më të lexuarat