Ambasadori i Bashkimit Evropian, Luigi Soreca është takuar gjatë ditës së sotme me kryetaren e Këshillit të Lartë Gjyqësor, Naureda Llagami.

Këtë e ka vetë të ditur ambasadori nëpërmjet një postimi në “Twitter”.

Gjishtashtu në postim Soreca shkruan se plotësimi i vendeve vakante mbetet një nga prioritetet kryesore të këtij Këshilli.

U takova sot me kryetarën e Këshillit të Lartë Gjyqësor, Naureda Llagami. Këshlli luan një rol kyç në sistemin e ri të drejtësisë. Plotësimi i vende vakante në Gjykatën e Lartë mbetet një nga prioritetet kryesore. BE-ja e mbështet KLGJ-në në pë përpjekjen për të vënë pavarësi dhe efikasitet në sistemin gjyqësor”, shkruan Soreca në twitter.

Tags:Luigi SorecaNaureda Llagamitakim

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All