Një informacion i rëndësishëm për të gjithë aplikuesit e Lotarisë Amerikane është publikuar sot nga Ambasada Amerikane në Tiranë.

Njoftimi i publikuar në rrjetet sociale iu drejtohet aplikuesve që kanë rezultuar të përzgjedhur nga sistemi dhe janë në pritje të procesurave të radhës.

Ambasada bën me dije se dokumentet duhet të dërgohen vetëm përmes email-it dhe për këtë procedurë nuk ka asnjë pagesë.

Mesazhi i Ambasadës Amerikane

Të përzgjedhur të Lotarisë DV2019: KCC kurrsesi NUK do t’ju kërkojë të kryeni ndonjë pagesë, por vetëm t’i dërgoni dokumentet tuaja me email. Kujdes nga mashtrimi! Lexoni këtu: https://go.usa.gov/xEn42 #pyetanen

Flash Lajme

Më të lexuarat