Drejtori i Policisë së Shtetit, Ardiu Veliu me anë të kësaj letre iu ka kërkuar ndjesë gjithë bizneseve dhe klientëve të tyre për shqetësimin e krijuar si pasojë e përdorimit të gazit lotsjellës gjatë protesës së datës 26 shkurt para Parlamentit të Shqipërisë.

Një grup punonjësish të policisë kanë shpërndarë letrën.

Përfaqësuesit e bizneseve kanë vlerësuar shumë këtë mënyrë komunikimi si dhe kanë shprehur mirëkuptim për shqetësimet e shkatuara ditën e protestës, duke shprehur mbështetje për punën dhe veprimet e Policisë së Shtetit.

Qytetari dhe biznesi aleatët tanë më të vyer!

1 nga 6

Flash Lajme

Më të lexuarat