Ditën e sotme, banorët e qytetit të Lushnjës kanë dalë në shenjë proteste duke derdhur qumështin në rrugë. Banorët janë mbledhur kundër qeverisë dhe kanë derdhur qumështin. Ndërkohë, në pankarta e tyre shkruhet , “Larg duart nga blegtoria, duam subvencione”.

Qeveria, ndryshoi rimbursimin e TVSH-së për fermerët. Kjo gjë ka krijuar një situatë të tillë që industria përpunuese i shet produktet me taksë 20% dhe nga ana tjetër rimbursohet për blerjet e bëra nga fermerët me 6 5.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All