Janë 12 persona të arrestuar e 4 të shpallur në kërkim nga policia në lidhje me operacionin e zhvilluar mëngjesin e sotëm në Shkodër. Sipas policisë, personat e arrestuar akuzohen se jepnin para me fajde dhe nëse personat nuk paguanin, ata u merrnin prona apo makina.

Emrat

Adri Bala
Lul Sylja
Ilir Sokoli
Edi Memçaj
Byrhan Alija
Marjan Bregu
Eduard Fusha
Artan Dragani
Naim Ahmetaj
Vinko Nikprelaj
Elidon Qerimaj
Pashko Vuksanlekaj

Flash Lajme

Më të lexuarat