Mirela Bogdani, Këshilltare në Bashkinë e Tiranës, e ftuar në emisionin Arena në RTV ORA, ka folur për deklaratat e ndërkombëtarëve për krizën politike në vendin tonë.

Bogdani ka thënë se ndërkombëtarët tanimë kanë humbur kredibilitetin në vendin tonë.

“Deklaratat e ndërkombëtarëve në kohët e fundit kanë ulur kredibilitetin e termit “ndërkombëtar”, dhe të gjithë grupit që quhet “ndërkombëtarët”. Në 30, vite në të gjitha sondazhet që janë bërë shqiptarët verdiktin final ja atribuonin ndërkombëtarëve, sepse ishin mekanizmi më kredibël sepse nuk besonin më tek institucionet shqiptare. Sot e kanë humbur atë kredibilitet”, u shpreh Mirela Bogdani.

Flash Lajme

Më të lexuarat