Në disa media të vendit sot raportohej se kryeministri Rama është shtruar në spital në Berlin për shkak të problemeve të zemrës.

Por përmes një postimi në “Twitter”, ai ka mohuar që një gjë e tillë të ketë ndodhur duke shtuat se kjo vjen nga një opozitë e katandisur në një tufë qorre që mësyn fizikisht rrugëve dhe bën politikë duke sajuar kriza për vendin e sëmundje për kundërshtarin

“Po boll o boll, boll se s’kam asgjë tjetër përveç larjes së jashtënxjerrjeve tuaja nēpër botë boll! Opozitë e katandisur në një tufë qorre që mësyn fizikisht rrugëve dhe bën politikë duke sajuar kriza për vendin e sëmundje për kundërshtarin! O pika që s’ju bie kur thonë plakat?”, shkruan Rama.

Flash Lajme

Më të lexuarat