OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pas lajmit të dhënë dje nga minstri në detryrë i për Europën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj, për shkarkimin dhe transferimin në detyrë për 20 diplomatë shqiptarë, mësohet se edhe 2 zyrtarë në Ambasadën Shqiptare në Athinë janë shkakruar nga detyra.

Mësohet se dy diplomatët e karrierës janë  Florian Nova dhe Enkelejda Riza.

Në selinë e Ambasadës Shqiptare në Greqi ka mbetur vetëm ambasadorja e cila ka marrë masë disiplinore pas humbjes së pasaportave.

Diplomatët e shkarkuar janë thirrur për të shërbyer sipas nevojave në MEPJ.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All