Maqedoni

Colors: Purple Color

Të gjitha partitë politike pjesë e pushtetit nuk është e mirë për demokracinë. Ndërsa “pritja prapa derës” e subjekteve më të vogla shqiptare është një lojë perfide e partive maqedonase për të dëmtuar pozicionet e partisë fituese te shqiptarët, thonë analistët

Akoma nuk bëhet e ditur asnjë arritje konkrete nga negociatat për formimin e Qeverisë së re. Mediat shkruajnë se liderët politik vazhdojnë të takohen fshehurazi opinionit, por, pas takimit gjatë ditës së djeshme të sekretarit të përgjithshëm të LSDM-së Lupço Nikollovski dhe përfaqësuesit të BDI-së asnjëra nga palët nuk konfirmojnë nëse takimet kanë vazhduar edhe gjatë mbrëmjes.

Të gjitha partitë politike pjesë e pushtetit nuk është e mirë për demokracinë. Ndërsa “pritja prapa derës” e subjekteve më të vogla shqiptare është një lojë perfide e partive maqedonase për të dëmtuar pozicionet e partisë fituese te shqiptarët, thonë analistët

Mirëmbajtja e sistemit elektronik AKMIS në gjykatat në vend do të kushtojë 66 mijë euro. Gjykata Supreme nënshkroi marrëveshje me kompaninë Neocom nga Shkupi. 52 mijë euro do të shpenzohen për mirëmbajtjen harduerike të sistemit, ndërsa 14 mijë euro do të shpenzohen për infrastrukturën e sistemit.

Flash Lajme

Më të lexuarat