Maqedoni

Colors: Purple Color

Ndërsa jemi në javën e fundit të gjendjes së jashtëzakonshme, pas së cilës ligjërisht duhet fillon rrjedhja e afateve zgjedhore, akoma nuk ka sinjale nga subjektet politike dhe Presidenti Stevo Pendarovski nëse mbi datën e zgjedhjeve do të bëhet edhe një përpjekje përmes takimit të liderëve.

Foto: Arkiv

Aleanca për Shqiptarët theksoi sot se për të satën herë me radhë shpreh shqetësimin e saj lidhur me kthimin e mërgimtarëve tanë në vendlindje.

“Disa herë kemi reaguar për këtë problematikë,duke apeluar deri tek Ministria e Jashtme dhe Qeveria, se nuk po bën asgjë për të ndihmuar kthimin e qytetarëve tanë,sidomos nga Italia, ku situata është shumë shqetësuese për shkak të numrit të madh të qytetarëve tanë që duan të kthehen në vendlindje”, thekson ASH.

Flash Lajme

Më të lexuarat