Maqedoni

Colors: Purple Color

Zëvendëskryeministri dhe ministri për sistem politik dhe marrëdhënie ndëretnike, Sadulla Duraki përmes një mesazhi ka uruar gjithë besimtarët musliman me rastin e festës së Fitër Bajramit.

“Në emrin tim personal, si edhe në emër të Ministrisë për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive, të gjithë besimtarëve musliman u shpreh urime festën e Fitër Bajramit! Njëkohësisht, të gjithë atyre që agjëruan, agjërim dhe lutje të pranuara gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit.

Abedin Aliu, një mërgimtarë që jeton dhe vepron këtu në Zvicër, për aryse shëndetësore i është dashur që të kthehet në vendlindjen e tij, Maqedonin e Veriut.

Siç e shpjegon vet Aliu për mediat në Maqedoni, ai ishte i pajisur me një leje përmes të cilës siguron lëvizje të lirë ndërmjet shteteve, ndonëse në asnjë shtet paraprak nga kishte kaluar nuk kishte hasur në problem, ne vendin e tij i ndodhë e kundërta, pasi e fusin në karantinë.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All