Urim Saliu

Sa bukur që Rama ia ktheu Pendarovskit për çështjen e negociatave.Vërtetë mosmirënjohës sepse Shqipëria ka qenë aleat i Maqedonisë edhe kur kjo e fundit ka eksperimentuar me fatet tona.Burgjet akoma janë të mbipopulluar me shqiptarë të pafajshëm dhe sistemi i drejtësisë është tmerrësisht keq.Kështu si fasadë nuk shkoni në Europë sepse ju në thellësitë tuaja si popull keni smirrë ndaj nesh.E pamë me Aliovskin kush jeni,atë që derdh djersë për shtetin tuaj.Europa u di saktë kush jeni.Ju maqedonas veriorë keni tuajt vetëm politikanët shqiptarë por jo shqiptarët.

Jeni akoma larg njerëzve të dinjitetshëm dhe jeni akoma larg mendësisë europiane. …

Flash Lajme

Më të lexuarat