Kompania e njohur e fluturimeve të lira “Wizz Air” planifikon që të shtojë fluturimet nga Shkupi për në destinacione të tjera evropiane. Sipas portalit “ExYuavioation”, nga sezoni i dimëror 2019/2020 do të nis funksionimi i linjave të reja edhe ate: Shkup – Barcelonë, Shkup – Vekshe (Suedi) si dhe Londër – Ohër.

Këto fluturime do të jenë dy herë në javë, por edhe me çmime të lira.(INA)

Flash Lajme

Më të lexuarat