Qeveria sot shkarkon drejtorin e Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim, Goran Nikollovski dhe zëvendësin e tij, Arif Asani. Shkarkimi i tyre vjen pas formimit të Agjencisë për Siguri Kombëtare në të cilën do të shkrihet DSK-ja dhe do të funksionojë si organ i pavarur.

Kryeministri Zoran Zaev paralajmëroi se duke filluar nga Nikollovski dhe Asani, të punësuarit në DSK do t’i nënshtrohen vettingut dhe më pas do të sistematizohen në ASK.

Flash Lajme

Më të lexuarat