Urim Saliu

Qeveri me këmbë prej qelqi.Qeveri apetitesh për poste, deshta tu them se Nikolla Gruevski nuk qeverisë më dhe ju akoma keni frikë nga ai, hija e tij që u ndjek pas, të pathënat e arratisjes së tij.Po ju nuk po lëvizni një centimetër nga ato që premtuat.

Dështimin e mbuloni me ca rokada postesh a funksionesh.Shkarkimet dhe emërimet mund ti japin një infuzion qeverisjes tuaj por për ne nuk ndryshon gjë. Kam një mesazh për Mickovskin që kushdo që të ketë qenë më parë, ai tashmë është një lider opozitar. Ai duhet ta flakë tej nacionalizmin, të kërkojë falje ndaj shqiptarëve keqqeverisjen e paraardhësit të tij. Mickovski bashkë me partitë shqiptare opozitare nëse nuk përçahen duhet të bëjnë një front të përbashkët drejt fitores.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All