Muhamet Zekiri

Të dashur nxënës, uroj që në çdo ditë të këtij viti shkollor, të keni një pozicionim, synim, dëshirë dhe arritje që t’u zbukurojë shumë herë më tepër mendimin, rrugën tuaj, ëndrrën, atë që ju mbartni! Të jesh nxënës, të ndihesh nxënës, përbën arritje kur shquhesh si i tillë, shquhesh si nxënës në fushat e ndryshme të studimit dhe edukimit.

Dashurojeni më tepër librin, kohën kur studioni potencialisht, orën e mësimit dhe fuqinë e saj, ndihuni të lumtur me cilësinë e provës, vlerësimit, sepse nuk ka më të madhe pasuri!

Flash Lajme

Më të lexuarat