Me moton: Mjaftë është! Stop dhunës mbi mjekët” mjekët dhe personeli tjetër I shëndetësisë sot do të protestojnë për shkak se në javët e kaluar janë shënuar disa sulme ndaj tyre.


Ata kërkojnë edhe kushte më të mira të punës si dhe më siguri, njofton agjencia e lajmeve INA.
Protesta e sotme do të mbahet nga ora 11 deri në 11 e 30 në Qendrën Klinike në Helidrom, para Spitalit të Vjetër dhe në disa lokacione tjera. (INA)

Flash Lajme

Më të lexuarat