Lansky, Ganzger + partner Shkup ka hapur zyrën e sajnë Shkup. Ngjarja u organizua dhe u prit nga partneri drejtues nga Maqedonia Veriore, Arlind Zeqiri në Galerinë Kombëtare të Maqedonisë së Veriut “Daut Pasha”, kur ai njoftoi fillimin e ri të Lansky, Ganzger + partnerit në Shkup, Maqedoni e Veriut dhe përshëndeti të ftuarit .

Në këtë ngjarje ishin të pranishëm përfaqësues të lartë të Qeverisë së Maqedonisë së Veriut, Ambasadorë në Maqedoninë e Veriut, përfaqësues politikë si dhe përfaqësues nga sektori i biznesit në Maqedoninë e Veriut.
Fjalime përshëndetëse në këtë ngjarje mbajtën Gabriel Lansky dhe Gerald Ganzger, themelues dhe partnerë drejtues në Vjenë, Arlind Zeqiri partneri drejtues në Shkup, Bujar Osmani, Zëvendës Kryeministri për çështje Evropiane në Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut, Otto Graff, Zëvendës Shef i Misionit në Ambasadën Austriake në Maqedoninë e Veriut, Wolfgang Petrich nga Këshilli, Lansky, partner i Ganzger (LGP); ish i dërguari special për Kosovën dhe përfaqësues i lartë për Bosnje dhe Hercegovinë dhe Szabolcs Fazakas, ish Ministër Hungar për Ekonomi dhe Anëtar i Parlamentit Evropian.
“Një ndryshim kërkon një sasi të madhe shpirti dhe pak vullnet dhe dëshirë, dhe kjo është arsyeja pse ne jemi sot këtu për të promovuar simbiozën e dijes dhe guximit, duke festuar hapjen e zyrës Lansky dhe Ganzger në Shkup” theksoi Partneri drejtues në Shkup, Z. Arlind Zeqiri. LANSKY, GANZGER + Partner (LGP) është një nga firmat më të mëdha ndërkombëtare në Evropën Qendrore dhe hapja e Zyrës së saj në Shkup është një fakt shtesë që mbështet këtë vlerë të rëndësishme të LGP. Tani, të gjitha bizneset dhe investitorët që veprojnë në tregun e Republikës së Maqedonisë mund të gëzojnë përfitimet e zgjidhjeve strategjike dhe pragmatike të gjitha-në-një nga ekspertët tanë me përvojë shumë vjeçare. Zyra e LGP në Shkup do të shërbejë duke respektuar këto vlera me përkushtim dhe përvojë profesionale.

Flash Lajme

Më të lexuarat