Në Çair mbrëmë u themelua Forumi Rinor i degës së partisë AlternAtivA, ku në mënyrë unanime për kryetar u zgjodh studenti i diplomuar në drejtimin Punë dhe Politik Sociale, Liridon Baftiu.

Me këtë rast para rinistëve çairas fjalë rasti kishin anëtaët e Kryesisë Qendrore, Faton Fazliu, Daim Luçi, kryetari i posazgjedhur i FR – Çair, Liridon Baftiu, Sekretari Organizativ njëherazi edhe kryetar i degës Çair, Bekim Sali dhe Sekretari i Përgjithshëm, Skender Rexhepi -Zejdi.

Flash Lajme

Më të lexuarat