Aleanca për Shqiptarët po vazhdon takimet me qytetarët e secilës njësi në Maqedoni. Nga kjo parti thonë se Takimi në fshatrat e Sarajit dhe rrethinë ishte shumë frytdhënës sepse nga afër u njoftuam me problemet e qytetarëve nga afër.

”Fshati Gërçec, Komuna e Sarajit! Zemra MAL me qytetarë të etur për ndryshime! Faleminderit ?”, është shprehur sonte Ziadin Sela.
Përfaqësuesit e Aleancës deklaruar se nga Saraji fillon ndryshimi.
Udhëheqësit e Aleancës për Shqiptarët ditë më realizuar takime edhe me banorët e Likovës dhe Kumanovës.INA

Flash Lajme

Më të lexuarat