PDSH ka zgjedhur të ironizoj listën e ultimatumit të Selës që ju dërgoj dy partive politike shqiptare Lëvizjes BESA dhe Alternativës, me anë të një liste tjetër koalicionuese.
Nga kjo parti janë shprehur se janë gati për zgjedhjet e parakohshme parlamentare që do të mbahen më 12 Prill 2020.


Populli shqiptar është i pa kënaqur me qeverisjen e BDI-së, populli kërkon jetë më të mirë, prespektivë për fëmijët dhe gjeneratat e reja, populli shqiptar kërkon zhvillim ekonomik dhe partneritet me qytetarët.
“Vetëm PDSH-ja është në koalicion me popullin shqiptar”.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All