Liderët e LSDM-së, VMRO-DPMNE-së, BDl-së, BESA-s, PDSH-së, Aleancës për Shqiptarët dhe Alternativës janë ulur në tryezë të përbashkët në selinë e Qeverisë për të diskutuar me kryeministrin Oliver Spasovski rreth masave qeveritare për përballje me koronavirusin.


Në këtë takim është paraparë që të diskutohet edhe për mundësinë e shtyerjes së zgjedhjeve për shkak të përhapjes së koronavirusit edhe në Maqedoninë e Veriut.
Pas takimit janë paraparë deklarata për mediat

Flash Lajme

Më të lexuarat