Operatorët ekonomik që organizojnë lojëra të fatit do të mundet online (përmes internetit) ta vazhdojnë aktivitetin e tyre, me çka krijohen kushte të ruhen 7.500 vende pune.

Këtë e parasheh Dekreti në fuqi ligjore që sot e miratoi Qeveria për aplikimin e Ligjit të lojërave të fatit dhe atyre argëtuese gjatë gjendjes së jashtëzakonshme.

Qeveria në seancë ka shqyrtuar dhe miratuar Informatën me propozim për harmonizim të Kornizës së përkohshme të KE-së për masat e ndihmës shtetërore në mbështetje të ekonomisë gjatë kohës së paraqitjes së Kovid-19. (MIA)

Flash Lajme

Më të lexuarat