Tetë infermiere të punësuara në spitalin e Kërçovës janë angazhuar për ndihmë në personelin në Klinikën infektive në Shkup, ndërsa dy mjekë ende janë atje nga institucioni i njëjtë shëndetësor në Kërçovë.

Në kërkesë të Ministrisë së Shëndetësisë për ndihmë nga punonjësit shëndetësorë, në spitalin në Kërçovë janë dërguar tetë infermiere dhe dy mjekë.

Flash Lajme

Më të lexuarat