Lideri i PDSH-së mbrëm ka mbajtur tubimi e radhës me mbështetësit e tij në Komunën e Haracinës.

Në fillim të fjalimit të tij ai tha se, haracinasit kanë bërë shumë mirë që i kanë rrëzuar nga pushteti bandat e BDI-së dhe BDI-në.

“Mendoj se këto zgjedhje janë një mundësi e vërtetë që ta mbështesni Partinë Demokratike Shqiptare sepse projekti jonë është i saktë dhe I drejtë. Unë Ju premtoj se nëpërmjet këtij projekti hallet që Ju I keni do të arrihen të zgjidhen. Tash jemi në kohën e pandemisë dhe shumë shqiptarë janë të rrezikuar sepse partia shqiptare që ka udhëhequr vite me rradhë nuk ka bërë asgjë për shendetin e Juaj dhe asgjë tjetër”, u shpreh ai.
AI kërkohet që të dënohet me votë Bashkimi Demokratik për Integrim. (INA)

https://www.facebook.com/pdsh.info/videos/752800948593750/

Flash Lajme

Më të lexuarat