Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim ka bërë të ditur se ditëve të fundit komfor procedurave standarde të funksionimit ka shkatërruar pajisje të pashpërthyer poligonin ushtarak të Krivollakut.

Sipas DMSH-së, operacioni për shkatërrimin e materieve shpërthyese realizuar sipas planit vjetor, në 9, 14 dhe 28 korrik. Janë shkatërruar 1,150 copë mjete të paeksploduara të kalibrave të ndryshëm të predhave të artilerisë, granatave, bombave ajrore dhe minave.

Armët e shkatërruara janë gjetur në territorin e vendit tonë brenda dy viteve. (INA)

Flash Lajme

Më të lexuarat