Kryeministri Zoran Zaev, në konferencën e sotme për shtyp paralajmëroi se të gjitha procedurat për zv/ministrat dhe drejtoritë kanë përfunduar dhe se gjatë ditës së sotme propozimet do të dorëzohen në Kuvend.

Zaev nuk përmendi emrat e zv/ministrave e as të drejtorëve por kërkoi nga press shërbimi i Qeverisë që të njëjtat t’i publikojnë sot gjatë ditës.

-Kanë përfunduar bisedimet me të gjithë kandidatët tanimë të konfirmuar dhe ato potencial. Propozimi me të gjitha dokumentet dhe autobiografitë sot dorëzohen në arkivin e Kuvendit.

Flash Lajme

Më të lexuarat