Pas shqiptimit të dën.imit nga Gjykata Penale për dhu.nuesit e rastit “Dhuna në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë më 27-prill 2017”, kanë reaguar familjarët e të dënu.arve edhe qytetarë të shumtë.

Për dën.imin e Abdulfeta Alimit reaguan vëllai i tij dhe nga partia Aleanca për Shqiptarët duke e cilësuar atë si njeri që ka dashur të shpëtojë jetë dhe jo si dhu.nues, transmeton Portalb.mk.

“Sot kemi ardhur ta dëgjojmë vendimin. Vëllai im s’ka bë asgjë të keqe, ka shpëtuar njeri dhe të bur.goset me 7 vite bu.rg nuk e di, kjo është e pamundur.

Aspak nuk është i mirë ky vendim”, tha vëllai i të dën.uarit Abdulfeta Alimi për rastin “Dh.una në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë më 27 prill 2017”.

Shpallja e aktgjykimit për 27 prillin, gjendja para GjykatësRrëfehen familjarët e Abdulfeta Alimit: të habitur nga vendimi.

Gepostet von Portalb am Freitag, 15. März 2019

Flash Lajme

Më të lexuarat