Në kuadër të fushatës zgjedhore, nënkryetari dhe deputeti i LSDM-së, Muhamed Zeqiri ka vizituar shtabin e LSDM-së në Lagjen e Trimave në Kumanovë, ku është pritur nga aktivistët e shtabit.

Prezent ka qenë edhe koordinatori për Marrëdhënie ndëretnike në LSDM-në e Kumanovës, Hadi Osmani, këshilltarja Hana Xheladini dhe aktivistë tjerë partiakë.

Flash Lajme

Më të lexuarat