Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka shprehur ngushëllime për ndarjen nga jeta e ish kryetarit të Tetovës, i ndjeri Alajdin Demiri.

“Familjes dhe miqve të z.

Alajdin Demiri, ish ambasadorit dhe kryetarit të Tetovës, ju shpreh ngushëllime të sinqerta dhe ndaj dhimbjen me ata për humbjen e tyre të sotme”, shkruan Ali Ahmeti.

Flash Lajme

Më të lexuarat