Sekretari i Përgjithshëm i VMRO-DPMNE-së, Igor Janushev i vlerësoi ndodhitë e fundit si skandaloze dhe VMRO-DPMNE-së i në mënyrë i dënon.
“Ajo që e pamë është ndërhyrje e drejtpërdrejtë e shtetit te bashkësitë fetare që për Republikën e Maqedonisë si shtet sekular kjo është e papranueshme”, tha Igor Janshev.


Janushev rikujtoi se në të kaluarën nënkryetari i LSDM-së jepte kualifikime për kreun e BFI-së me çka e quante rezil, të keq dhe arushë e mbrojtur.
“Këtë ndërhyrje e dënoj dhe presim nga institucionet kompetente që në fakt erdhën me porosi dhe bënë atë që e pamë dje të tërhiqen dhe t’i ndërmarrin të gjitha masat për zbardhen e plotë të rastit”, deklaroi Janushev.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All