Sot 4 autobusë me djem të ri u nisën për Gjermani nga Saraji shkruan portali #shkupi.

Në foto duken autobusat të cilat nisen për në vendet e evropës.

Ky fenomen po merr përmasa shqetsuese në vendin tonë. Arsyetimi i rinisë për ketë femomen është gjendja ekonomike dhe humbja e shpresës për jetë të mirë

Flash Lajme

Më të lexuarat