Jehona e votuesve deri në ora 13:00 sipas KSHZ-së arriti në 20.73 për qind. Numër më i madh i qytetarëve të drejtën e tyre të votës e kanë realizuar në Komunën e Berovës,  Gjevgjelisë, Kratovës, Kriva Pallankës, Prilepit   dhe kështu me radhë.

Ndërsa jehonë më e ulët është regjistruar në Komunën e Bërvenicës, Vrapçishtës dhe Zhelinës.

Flash Lajme

Më të lexuarat